Ouderensongfestival in Swalmen! Doe mee!

Door Gilsing lokale media

Ben je 55 plusser en heb jij altijd al op willen treden voor publiek?...
Dit is de ultieme kans om jouw talenten te tonen!
Maak jouw droom waar en sta binnenkort met orkest in het theater!
Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Woensdag 2 oktober a.s. 14.00 uur voorronde in Sint Jan Baptist Swalmen.

Het Ouderen Songfestival is een relaxed muziekfestival met 11 voorrondes door heel Nederland. Vervolgens drie prefinales in de theaters in Houten (27 oktober), Vught (3 november) en Heerenveen (10 november). Van alle prefinalisten blijven uiteindelijk vijftien kandidaten over. Zij gaan naar de Grande Finale op 7 december a.s. in het DeLaMar Theater Amsterdam met het OSF-Orkest (pianist, basgitaar, contrabas, saxen, klarinet en drums).
Iedereen vanaf 55 jaar kan deelnemen aan het Ouderen Songfestival. Als solist, duo of trio. Na een kennismaking ’s-morgens met artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk wordt ‘s-middags onder pianobegeleiding live gezongen. Uit iedere voorronde komt een aantal prefinalisten voort. In de prefinale worden de kandidaten begeleid door het OSF-Combo onder leiding van Kees van Zantwijk.
De repertoirekeuze is geheel vrij. Alle genres zijn mogelijk. Zowel tijdens de voorronde als tijdens de prefinale en de Grande Finale wordt hetzelfde lied gezongen.
De voorrondes zijn gratis toegankelijk. Voor de prefinales en de Grande Finale in de theaters geldt een sympathieke toegangsprijs. Zo lang er voorrondes zijn én beschikbare plaatsen, kan er ingeschreven worden.

Alle informatie vind je op www.ouderensongfestival.nl

Vraagbaak voor Swalmen: chrisvangoch@ziggo.nl  0630666067

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties